ODRŽAN MEMORIJAL“MILOŠ VUKOVIĆ“ 2020 – OPŠTINSKO TAKMIČENJE

Na strelištu Zminica u Žabljaku 03. oktobra 2020. godine održan je Memorijal „Miloš Vuković“ 2020 – Opštinsko takmičenje u gađanju nepokretne mete divljeg vepra na rastojanju 100 i 200 metara ležeći u disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom i na rastojanju 100 metara stojeći u disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom, uz poštovanje propisanih mjera Nacionalnog kordinacionog tijela za borbu protiv pandemije koronavirusa.

Na Memorijalu „Miloš Vuković“ 2020 – Opštinsko takmičenje postignuti su sledeći rezultati:

U disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom  na rastojanju 100 i 200 metara, ležeći u kategoriji  seniori prvo mjesto zauzeo je Miroslav Žugić, drugo Bojan Vuković, treće Vesko Jovović, četvrto Ivan Bulić i peto Aleksandar Vuković.

U disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom  na rastojanju 100 i 200 metara u kategoriji  juniori prvo mjesto zauzeo je Novak Knežević.

U disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom  na rastojanju 100 i 200 metara u kategoriji  veterani prvo mjesto zauzeo je Rade Vuković.

U disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom, na rastojanju 100 metara, stojeći u kategoriji seniori prvo mjesto zauzeo  je Predrag Popović, drugo Miroslav Rondović, treće Vito Rondović, četvrto Sveto Milićević i peto Miroslav Raonić.

Kao i do sada takmičenje je bilo besplatno za sve učesnike, a pobjednicima Lovački savez Crne Gore dodjelio je prigodne nagrade: diplome, pehare i medalje.